Katin Viikon(?) kannet

16.04.2009 Tri Tuomio

Heippa! Miten kevät on lähtenyt teillä käyntiin? Minulla siis vilahti kokonainen kuukausi ohi sarjakuvamaailmasta, mutta enköhän taas pian pääse jyvälle tapahtumista 🙂 Tampere Kuplii oli oikein raikas tuulahdus, mitä nyt silloin lunta sattui satamaan lähes vaakasuoraan… Mutta sieltä tein paljon mukavia löytöjä!

Sitten asiaan. Viikon kannet on tällä kertaa melko rönsyilevä paketti, mutta koittakaa pysyä perässä!

korx_1x09_lr Eläkeläiset humppaavat, tällä kertaa Korkeajännityksellisesti! HUMPPAA TAI KUOLE oli legenda jo ennen sen ilmestymistä lehtipisteisiin, ja sen julkistus tapahtui äskettäin Tampere Kupliissa. Tämä opus ei siis kaivanne enempiä esittelyjä 😉

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

aste_0109_lr “Hulluja nuo Roomalaiset!” Siis kuinka Obelixista tuli se suuri ja ikivahva gallialainen, jonka tunnemme Asterixin luotettuna ystävänä? Miten kaikki alkoi? Miksi Obelix putosi taikajuomapataan? Kaikki selviää tästä uunituoreesta uusintapainoksesta: Kuinka Obelix putosi pienenä tietäjän taikajuomapataan.

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

hel_0209_lr Hellsing räiskii aivosi mössöksi ja Alucard nauraa päälle! Tarantinokin kalpenee, kun Kohta Hirano tykittää ultratyylikkäitä antisankareita ja äärimmäisen hurmeista toimintaa. Ei heikkohermoisille!

Suositellaan yli 15-vuotiaille.

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

pow_0409_lr Power!! 10 tuo huiman loppuratkaisun käsille! Kyo jää kiinni petoksestaan ja joutuu todistamaan kykynsä koripalloilijana saadakseen jatkaa Seisyun lukiossa. Tuekseen hän saa joukkuekaverinsa, mutta vastassa on opettajien joukkue, jolta eivät yllätykset lopu kesken…
Suositellaan yli 13-vuotiaille.

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

orp_0209_lr Haruka Fukushiman uutuussarjan Orange Planetin toinen osa. Ruin ympärillä pyörii komeita miehiä, mutta kuka onkaan se paras mahdollinen valinta poikaystäväksi?
Suositellaan yli 13-vuotiaille.

Ostettavissa lehtipisteistä sekä EgmontShopista!