Sarjakuvauniversumin uusi nimi! Se on siinä!

27.03.2009 Tri Tuomio

Nimittäin tämän sarjakuvaan painottuvaan blogin uusi nimi. Mustaa valkoisella. Me olemme siihen tyytyväisiä, varsinkin aurinkoisen viikonlopun kynnyksellä. Olisitko sinä muuten keksinyt paremman nimen?

Mustaa valkoisella on sarjakuva- ja mangajulkaisuihin keskittyvä blogi, jonka tarkoitus on viihdyttää sarjakuvan ja populaarikulttuurin ystäviä tarjoamalla tietoa uusista sarjakuvajulkaisuista sekä uutisia sarjakuvamaailman tapahtumista.

Pienen ja sinnikkään yrityksemme ensisijainen tehtävä on luoda ja kertoa tarinoita. Haluamme tehdä ihmisiin vaikutuksen. Monipuolinen tuotevalikoimamme sisältää sarjakuvia, urheilu- ja aikakauslehtiä, lastenkirjoja, pelejä ja askartelutuotteita. Tähän tuotevalikoimaan sukellat sisään seuraamalla blogin kyydissä! Tervetuloa!

Avainsanat