Kuplistelua Tampereella

27.03.2009 Tri Tuomio

ohooTerveisiä sairaslomalaisen ihmeellisestä maailmasta! Oikea käsi on edelleen jokseenkin toimintakyvytön, joten lomailen vielä ainakin ensi viikon… Mutta sarjakuvamaailma sitä vastoin ei lomia viettele, sillä tänään käynnistyy yksi kevään odotetuimmista sarjisfestivaaleista; Tampere Kuplii!

Uskollisimmat sarjakuvien ystävät matkaavat Tampereelle ja nauttivat tapahtuman kaikista kolmesta päivästä täysin rinnoin tehden löytöjä ja käyden gallerioiden tarjoamissa näyttelyissä.

Eikä myöskään kannata missään nimessä unohtaa Egmontin uusimman sarjakuvan julkaisutapahtumaa, joka siis pidetään lauantaina klo 11:00 Vanhan Kirjastotalon musiikkisalissa. Kyseessä on tietenkin Eläkeläisten Korkeajännitys: HUMPPAA TAI KUOLE! Eli parempi siis vain ottaa muutama kunnon humppa-askel Kirjastotalon suuntaan! 🙂

Lisää tapahtumasta voi lukea sen virallisilla kotisivuilla: Tampere Kuplii

Siellä nähdään! 🙂