Hollow Fields – uusia mangoja liikenteessä!

16.03.2009 Tri Tuomio

“Tim Burton kohtaa Harry Potterin”
“Läksyjen unohtaminen voi viedä henkesi!”

hollowfiels0109c1

Uusia mangoja on julkaistu viime aikoina runsaasti, mutta tässä on varmastikin yksi niistä koreimmista. Uusi, kolmiosainen mangasarja Hollow Fields tarjoaa viihdyttävää, mustaa komediaa kaikille yli 9-vuotiaille! Tarinan sekä kuvituksen takana on yksi arvostetuimmista ei-japanilaisista mangataiteilijoista, Madeleine Rosca. Jotakin mangan laadusta kertonee se, että se on Japanin ulkoministeriön palkitsema!

Hollow Fieldsin päähenkilö on Lucy Snow, joka on aloittamaisillaan ensimmäisen kouluvuotensa. Väärinkäsityksen vuoksi hän kirjoittautuukin pienen, mukavan ala-asteen sijasta neiti Weaverin akatemiaan tieteellisesti lahjakkaille ja eettisesti piittaamattomille! Tämä koulu tunnetaan myös nimellä Hollow Fields.

Hollow Fieldsissä lapsista koulitaan hullujen tiedemiesten ja pahojen nerojen seuraavaa sukupolvea. Lukujärjestyksessä on matematiikkaa ja äidinkieltä… ei! Vaan elävänä täyttämistä ja lajienvälisiä elinsiirtoja! Jotta Lucy pysyisi hengissä, hänen on omaksuttava pelottavat oppiaineet nopeasti, koska jokaisen viikon päätteeksi huonoin oppilas joutuu jälki-istuntoon. Ja jälki-istunnosta ei ole paluuta!

Uusia mangoja Egmont Kustannukselta – Hollow Fields ilmestyy 25.3.!

EgmontShopin Manga-sarjakuvat

Avainsanat