Katin Viikon kannet

12.03.2009 Tri Tuomio

Se on jälleen viikko pian vierähtänyt ohitse! Tässäpä tämän viikon Viikon kannet:

kapteeni-britannia_c1c4 Velho Merlin siirtää Kapteeni Britannian vääristyneeseen rinnakkaismaailmaan, jossa kaikki supersankarit on tapettu… ja siellä myös Kapteeni kohtaa oman kuolemansa. Ja tämä on vasta tarinan alku! Kapteenia odottavat oudot ulottuvuudet, kiehtovat tuttavuudet, vertahyytävät kauhut sekä… kaiken olevaisen tuho?

Kapteeni Britannia on käsikirjoittaja Alan Mooren (Vartijat, V niin kuin verikosto) ja kuvittaja Alan Davisin (Ihmeneloset: Loppu, Ryhmä-X) varhainen yhteistyö.

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

sysp_0109_lr Systeri Plus on Systeri-lehden “lisäosa”, jonka ansiosta nuoret tytöt saavat nauttia yhä enemmän uutisia muodin, viihteen, idoleiden ja kauneuden maailmasta!

Historian ensimmäinen Systeri Plus kertoo mm. kuinka shoppailla verkossa, miten löytää oma tyyli sekä kuinka valita itselle sopivat farkut. Systeri Plus sisältää myös paljon lukijoiden lähettämiä noloja sattumuksia, erilaisia testejä ja fanijulisteita!

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

iya_0309_lr Kohaku on valmis uhraamaan henkensä Narakun surmaamiseksi, mutta Inuyasha, Sango ja kumppanit haluavat pelastaa pojan hengen. Kikyo puolestaan on valmis mihin tahansa saadakseen Narakun tuhottua ja Shikonin puhdistettua.

Kagome ja Inuyasha kumppaneineen jatkavat yliluonnollisia voimia vahvistavan Shikonin sirpaleiden jäljittämistä!

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

kenp_0109_lr Ken Parker on lännensarjakuvien aatelia. Pitkää Kentucky-piilukkoa kantava erämies ja seikkailija vaeltaa omia teitään keskellä Villin lännen suuria tarinoita, rajaseudun levottomuuksia, intiaanisotia ja legendaarisia henkilöhahmoja. Sisältää tarinat MEKSIKON TAIVAAN ALLA ja MILJOONAKAAPPAUS.

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

nan_6_0209 Nana Komatsu ikävöi Takumia enemmän kuin on valmis myöntämään. Pian Takumi ilmaantuu takaisin Nanan elämään, mutta onko naistenmiehestä särkyneen sydämen kokoajaksi?

Suositellaan yli 14-vuotiaille.

Ostettavissa lehtipisteistä sekä EgmontShopista!