Katin Viikon kannet

05.03.2009 Tri Tuomio

Kuun ensimmäinen viikko on kulunut melko rauhallisissa merkeissä, mutta eiköhän tästä taas päästä pikku hiljaa vauhtiin!

pow_0309_lr Suosittu mangasarja Power!! lähestyy loppuaan! Toiseksi viimeisessä osassa Kyon oikea sukupuoli paljastuu tämän koripallojoukkueelle. Kyo päättää paeta, mutta miten poikalauma suhtautuukaan paljastukseen ensireaktion jälkeen?

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

heh_0609_lr Hevoshullu-lehti on porskuttanut nuorten tyttöjen lukusuosikkina jo yli 30 vuotta ja kuuluu edelleen harrastajien ja hevosista pitävien vakiolukemisiin. Keskiviikkona ilmestynyt uusin numero pitää sisällään mm. 10 sivua leiri-ilmoituksia ja Hevoshullun vakiopiirtäjä Lena Furbergin huippusarjiksia!

Ostettavissa lehtipisteistä ja tilattavissa itselle tai kivaksi lahjaksi EgmontShopista!

ll_0109_lr Uusintapainos! René Goscinnyn ja Morrisin varhainen Dalton-albumi taas saatavilla. Tässä klassisessa tarinassa Lucky Luken veriviholliset armahdetaan ja lasketaan vapaaksi kesken hyvän pakosuunnitelman… mistä tietty seuraa kosolti hankaluuksia lännen nopeimmalle sankarille!

Ostettavissa lehtipisteistä.