Wolverine – ASE-X

04.03.2009 Tri Tuomio

Wolverine sarjakuva! Lempihahmoni Ryhmä-X:ästä saa nyt kaivattua lisähuomiota! WOLVERINE palaa legendan alkuun ja saamme nähdä, kuinka Loganin tarina alkaa jo kauan ennen hänen liittymistään professori Xavierin huipputiimiin!

skk_0509_lrMutantti, hirviö vai tappokone? Logan on siepattu. Häneltä on riistetty ihmisyys. Häntä on piinattu ja kidutettu, ja hirveiden kokeiden kautta hänestä on muokattu elävä ase… ASE-X!

Järkyttävän ja jännittävän sarjakuvan on laatinut legendaarinen taiteilija BARRY WINDSOR-SMITH, ja tätä uutta kokoelmaa täydentää Windsor-Smithin 2001 laatima uusi tarina, jota ei aiemmin ole suomeksi julkaistu.

Suuren budjetin X-MEN ORIGINS: WOLVERINE -elokuva saapuu teattereihin huhtikuussa 2009, ja se on jatkoa huippumenestyneille X-MEN -elokuville. Elokuva perustuu osittain juuri tähän ASE-X -sarjakuvaan.

“Kuvitus on niin hienoa, että melkein itkin sitä oikolukiessani!” -Toimittaja

WOLVERINE julkaistaan 6.5.

Avainsanat