Viikon Kannet: Vartijat & Korkkarit

26.02.2009 Tri Tuomio

Niin tämä viikko kuin helmikuukin alkaa tulla päätökseensä ja siirrymme viikonloppuna maaliskuulle. Maaliskuu näyttää sarjakuvamaailman osalta hyvinkin lupaavalta, sillä silloin on tapahtumissa mm. Tampere Kuplii -sarjisfestarit ja Asterix-näyttely Lastenkulttuurikeskus Rullassa. Mutta vilkaistaanpa Viikon kansia!

skk_0309_lr1 Sitä kutsuttiin sarjakuvamaailman raamatuksi. Se huomioitiin Hugo-palkinnolla. Se äänestettiin vuonna 2005 10 kaikkien aikojen parhaan romaanin joukkoon. Kyseessä on Alan Mooren ja Dave Gibbonsin sarjakuva: VARTIJAT. 

Kun joku alkaa tappaa eläkkeelle jääneitä supersankareita, omalaatuinen naamiokostaja Rorschach alkaa tutkia tapausta. Onko hän vainoharhainen, vai onko murhien takana juoni, joka saattaa johtaa kolmanteen maailmansotaan?

Ostettavissa kirjakaupoista ja EgmontShopista!

rav_0109_lr Mahtipontinen manga-tarina: Rave 19. Let ja Jegan ottavat yhteen pitkästä aikaa. Luvassa on siis hurjaa lohikäärmetoimintaa! Kumpi saa kauniin Julian? Haru ja kumppanit ovat hurjien yhteenottojen jäljiltä haavoittuneita ja levon tarpeessa. Demon Cardin kätyrit ovat huomanneet asioiden tilan ja valmistelevat väijytystä… 

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

kor_0209_lr Korkeajännitys: Baileyn puskasissit. Se iskee kuin miljoona volttia; neljä rajua sotaseikkailua tarjoaa uusin Korkeajännitys Baileyn puskasissit! Tarinoina Kalman kalavelka, Baileyn puskasissit, Juokse tai kuole! sekä Raada tai kuole! Taattua viihdettä papalle, isälle ja pojalle.
Ostettavissa lehtipisteistä!
taikapokkari0209

Oletko kuullut lohikäärmeen liekistä, mahtavasta voimasta, jonka avulla voi hallita vaikka koko maailmaa? Pilvitornin noidat ovat havitelleet sitä jo pitkään – ja nyt he kaikkien kauhuksi keksivät, keneltä se löytyy! Siitä seuraa tyrmäävän jännittävä maaginen taistelu. Luvassa on myös väkeviä tunteita, kun Bloom saa vihdoin tietää totuuden perheestään, itsestään ja taikavoimistaan…

Winx Club -lehden ensimmäisistä numeroista koottu Taikapokkarien sarja kertoo Winx-keijujen haparoivista ensiaskelista Magixin taianomaisessa maailmassa.

Taikapokkarit 4 ostettavissa lehtipisteistä!

   

Avainsanat