Katsaus maaliskuulle

25.02.2009 Tri Tuomio

Hyvää ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Tänään aurinko paistaa hivenen kirkkaammin ja linnut laulavat kauniimmin monen sarjakuvan ystävän silmissä, sillä tänään on Vartijat –sarjakuvan uusintapainoksen julkaisupäivä.

Tänään ajattelin esitellä maaliskuun pari uutta sarjakuvajulkaisua; Nemi ja Hollow Fields.

nem0109_lr1 Nemi 17: Piikikäs prinsessa 

Piikikäs, mutta aina yhtä rakastettava Nemi tekee arjesta juhlaa, vaikka elämä ei olisikaan pelkkiä kukkia ja auringonpaistetta. Sarjakuva-albumi on sarjassaan seitsemästoista ja sisältää kokonaan uutta materiaalia goottitytön seikkailuista baarin ja sängyn välillä!

Nemi 17: Piikikäs prinsessa, julkaisupäivä 18.3.

hof_0109_lr Hollow Fields 1 

Uusi kolmiosainen mangasarja! Hollow Fields on viihdyttävä ja mustalla komedialla varustettu tarina tytöstä, joka erehdyksessä kirjoittautuu väärään kouluun oppilaaksi. Uudessa koulussa oppilaista koulutetaan tulevaisuuden hulluja tiedemiehiä ja pahisneroja! Ja läksyt on parasta opetella; joka viikko luokan huonoin lähetetään jälki-istuntoon, josta ei ole paluuta…

Japanin ulkoministeriön palkitsema manga, jonka on piirtänyt australialainen Madeleine Rosca.

Hollow Fields, julkaisupäivä 25.3.

Avainsanat