Viikon Kannet: Coraline ja mangakimara

19.02.2009 Tri Tuomio

Tähän aikaan vuodesta koululaiset nauttivat hiihtolomaviikostaan. Monet perheet viettävät loman mökillä pilkkien, lasketellen, hiihtäen tai muuten vaan rentoutumalla. Hiihtolomaan kuuluvat myös hiljalleen paukkuva takkatuli,  paahdetut vaahtokarkit ja kunnon pino kevyttä lukemista!

Viikon Kansissa ripaus uusia mangoja sekä koskettavaa fantasiasarjakuvaa:

coraline_kannet_c1c41

Coraline

Coraline on nuori tyttö, jolla on väsymätön halu tutkia uusia asioita ja paikkoja. Eräänä päivänä hän löytää talostaan oven, joka ei johda minnekään. Mutta eräänä yönä oven takaa paljastuukin käytävä, jonka läpi kuljettuaan Coraline huomaa tulleensa takaisin kotiin. Toisessa kodissa häntä on vastassa toinen äiti ja isä, jotka haluaisivat pitää Coralinen luonaan. Coralinen olisi vain ommeltava napit silmiensä paikalle…
Neil Gaimanin taattua fantasiaa maustettuna hillityllä kauhulla ja erikoisuuksilla!
Ostettavissa kirjakaupoista ja EgmontShopista!

aoi_0109_lr

AOI House – uusi mangasarja!

Uusi manga Egmontilta! AOI House tarjoaa laatukomediaa yaoi-faneille! Kun Alex ja Sandy potkitaan pois asuntolastaan, he muuttavat anime-kerhon tiloihin hamsterinsa Echiboon kanssa. Mutta kerhon tytöt ovatkin vannoutuneita yaoi-faneja! Pojat pakotetaan yhteissuihkuun ja nukkumaan yhdessä, kun taas Echiboo ei voi uskoa onneaan löytäessään niin paljon pantsuja…

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

dn9_0209_c1c4_fin_kk

Death Note 9

Jännitysmangan aatelia! Near ja Mello tekevät uutterasti yhteistyötä Kiraa jäljittäessään ja verkko Lightin ympärillä kiristyy jälleen! Kiran suosio on kasvussa ja jopa Yhdysvallat ilmoittaa luopuvansa Kira-jahdista. Near ja Mello kylvävät epäilyksen siemeniä Lightin johtamaan tutkintayksikköön, mutta Lightilla on hihassaan vielä yksi valttikortti vastustajien tuhoamiseksi…
Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

nn_vki_0109_c1c4

Vampire Kisses – Verisukulaiset 2

Uuden mangasarjan toinen osa! Millaista olisi seurustella vampyyripoikaystävän kanssa? Goottityttö Raven tietää vastauksen! Alexander on yön olento, joka tarvitsee verta elääkseen ja joka nukkuu ruumisarkussa… Mutta on silti syötävän söötti! Kuin seurustelussa ei olisi tarpeeksi haastetta, Alexanderin puolivampyyriserkku Claude ilmestyy hankaloittamaan asioita. Claude nimittäin etsii ampulleja, jotka sisältävät puhdasta vampyyriverta! Niiden avulla Claude voisi muuttua täysiveriseksi vampyyriksi! Niinpä paha serkkupoika tarjoaa Ravenille sopimusta; mikäli Raven auttaa Claudea löytämään ampullit, hän muuttaisi tytön puolivampyyriksi ja tämä voisi elää samalla tavalla kuin rakas poikaystävänsä…

Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

   

Avainsanat