Neil Gaiman: Coraline -sarjakuvanovelli

17.02.2009 Tri Tuomio

Huomenna kauppoihin ilmestyy Neil Gaimanin kirjoittama ja P. Craig Russelin piirtämä graafinen sarjakuvanovelli Coraline.

Kukapa meistä ei haluaisi tutkia mitä lukitun oven takana piilee? Keneltä löytyisi tarpeeksi tahdonvoimaa vastustaa mahdollisuutta astua toiseen maailmaan ja toiseen elämään, jossa kaikki olisi paremmin? Olen luonteeltani hyvinkin utelias, joten seurasin Coralinea ja hänen löytöretkeään…

Sarjakuva kunnioittaa täysin kirjan tapahtumia ja kerrontatapaa. Russelin piirtojälki tekee loistavaa yhteistyötä Gaimanin valloittavan lasten kauhutarinan kanssa, ja Coralinea lukiessa jää helposti miettimään syvemmin sarjakuvatarinan hahmoja sekä tilanteen luontevuutta. Coraline on urhea tyttö, jonka esimerkistä jokaisen tulisi ottaa opikseen; “Minä olen rohkea. Minä en pelkää.”

Joten haastan teidät kävelemään Coralinen rinnalla maailmaan, jossa vanhemmilla on hänelle enemmän aikaa, jossa on loputtomasti tutkittavaa, jossa kissat ja koirat osaavat puhua ja kaikki on täydellistä…

Kaunis ja tunteikas Coraline -sarjakuva ostettavissa EgmontShopista.

blog1602_2009

Avainsanat