Jälkipuinti: Tracon

09.02.2009 Tri Tuomio

terveHei ja terveisiä Traconista!

Lauantaina järjestetty anime- ja roolipelitapahtuma Tracon veti väkeä kuin manga otakuita ja miekat roolipelaajia, eli upeita asuja ja ilmaisen halin tarjoajia riitti silmänkantamattomiin!

Sain bongattua hahmoja Chobitsista, Fullmetal Alchemistista, DearSista, Muumeista, Teletapeista, Star Warsista, Death Notesta ja lukemattomista muista sarjoista, sarjakuvista ja elokuvista. Oli aivan mieletön kokemus liikkua näiden ihmisten keskellä ja ihastella lempihahmojaan!

hupps3
Itse ehdin paikan päällä kierrellä harmittavan vähän, mutta silti ehdin vetäistä korttia Visan puolella pariinkin otteeseen… Myyjiä oli paikalla myös runsaasti, joten jokaiselle myyntipöydälle pääsi suhteellisen vaivattomasti ja ilman kyynärpää -tekniikkaa.Yöpöydälleni löysi tiensä myös ihana Ryuk -figuuri, jota palvon aina nukkumaan mennessä )

Egmontin pöytä suorastaan notkui mangaa, ja tarjolla olleet klementiinitkin tekivät kauppansa!

kiitosTapahtumassa oli todella hienoa olla mukana, sekä myyjänä että osallistujana. Myyntipuolelta kokemus oli minulle uusi, ja nautin joka hetkestä (kukapa ei, kun hehkutettaessa jotakin mangaa sinua EI katsota oudosti! 😉 )! Minä ja Egmont haluamme kiittää Tampereen Teknillistä Yliopistoa tiloista sekä tietenkin Traconin järjestäjiä ja muitakin tekemiseen osallistuneita upeasta tapahtumasta!

Ja tietenkin kiitos myös kaikille niille kävijöille, jotka poikkesivat Egmontin myyntipöydällä! Toivottavasti löysitte itsellenne mukavaa lukemista ja saitte lisäenergiaa päivään klementiineistä.

Kuvia Traconista tulossa heti kun kamera löytyy.

Avainsanat