Tracon 7.2. Tampereen Teknillisellä Yliopistolla

06.02.2009 Tri Tuomio

Huomenna pidettävä anime- ja roolipelitapahtuma Tracon järjestetään jo neljännen kerran! Tämänvuotinen tapahtumapaikka on Tampereen Teknillinen Yliopisto, joka sijaitsee Hervannassa. Se, mikä varmasti vetää yleisöä tänä vuonna, on tilojen laajuus; tapahtumatilaa on enemmän kuin koskaan ennen Traconin historiassa. Luvassa on cosplayta, taidekujan tarjontaa, mangaa jne. Eli ehdottomasti käymisen arvoinen!

Egmontin myyntipöytä sijaitsee Sähkötalon aulassa ja sieltä löytyy mm. InuYashaa, Hellsingiä, Hirviöprinsessa Himeä, Nanaa… Ja ennakkomyynnissä ovat uutuusmangat AOI House ja Orange Planet.

Egmont Kustannuksen manga-sarjakuvat verkkokaupassa

aoi_0109_lr Yaoi-fanit villeinä! Alex ja Sandy ovat tavallisia kavereita, jotka yrittävät selvitä kunnialla läpi yliopiston. Lemmikkihamsteri Echiboon ansiosta se ei tule onnistumaan, sillä kaverukset heitetään ulos asuntolastaan ja heidän on pakko muuttaa anime-kerhon tiloihin, jossa komentoa pitävät villit yaoi-fanitytöt!

Takuulla massasta erottuva manga, joka naurattaa tikahtumispisteeseen asti! Rehtiä otaku-huumoria, pantsuja ja haaremimeininkiä! Ansainnut myös Katin ehdottoman suosituksen niille, jotka kaipaavat uusia lukukokemuksia!

Suositellaan yli 15-vuotiaille.

orp_0109_lr Orange Planet on Cherry Juicen tekijän, Haruka Fukushiman, käsialaa! Teinirakkautta, kolmiodraamaa ja komediaa tarjoava manga on omiaan nuorille tytöille.

Rui Nagasaki menettää vanhempansa hyvin nuorena, mutta hänestä kasvaa silti sisukas nuori nainen. Yläasteella Rui kirjoittaa ensimmäisen rakkauskirjeensä, mutta kuka onkaan kirjeen oikea osoite…?

Suositellaan yli 13-vuotiaille.

Traconin viralliset kotisivut
Ohjelmakartta

blog060_2009

Avainsanat