Viikon Kannet: Korkeajännitys ja Hellsing

06.02.2009 Tri Tuomio

Nyt tuntuu jo siltä, että työpäivätkin kuluvat yhtä nopeasti kuin viikonloput… Mutta hyvä näinkin, lauantain Traconia odotellessa! 🙂 Kun jäljelle jääneet Runebergin tortut on syöty, kannattaa vatsan antaa rauhoittua kunnon levolla. Viikon kannet tarjoaa jälleen monipuolista luettavaa sulattelun oheen!

kore_1e09_lr Korkeajännityksen erikoisnumero “Tankkien teräsvyöry” sisältää neljä erillistä tarinaa sotatantereilta! Tätä lukiessa melkein tuntee, kuinka tulitus tärisyttää maata jalkojen alla ja räjähdsten kaiku jää soimaan korviin… Taattua viihdykettä Korkkareiden ystäville!
Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!
hel_0109_lr Hellsing kuuluu vakiolukemisiini, eikä vain viihdyttävän kauhukomedian vuoksi!
Alucard ja Celas matkustavat Etelä-Amerikkaan, jossa natseille sitten annetaankin opetusta hartiavoimin! Toimintamangan aatelinen kiihdyttää siis vauhtiaan ja veri lentää tuttuun tyyliin! Suositellaan yli 15-vuotiaille. Tulee myyntiin viikolla 7!
iya_0209_lr Kagome ja Inuyasha kumppaneineen jatkavat
yliluonnollisia voimia vahvistavan Shikonin sirpaleiden
jäljittämistä. Shikonin voimia himoitsevat lukemattomat
hirviömäiset ja pahansuovat olennot,
joten tehtävä ei ole vaaraton! Tulee myyntiin viikolla 7!
sysp_0109_lr Keskiviikkona  julkaistu Systeri Plus on ensimmäinen historiassaan. Systeri on lehti, joka on suunnattu pääasiassa idoleista ja muodeista kiinnostuneille nuorille tytöille. Systeri Plus on siis ns. Systerin “laajennusosa” ja se ilmestyy tänä vuonna neljä kertaa. Plus-numeroon on koottu juuri niitä aiheita, joista systeritytöt pitävät; testejä, kauneus-, kampaus- ja trendivinkkejä sekä vitsejä että noloja tilanteita!
Ostettavissa lehtipisteistä.

Avainsanat