Eläkeläisten Korkeajännitys: Humppaa tai kuole!

05.02.2009 Tri Tuomio

Pidit Korkeajännityksistä tai et, tätä ei vaan voi sivuuttaa… Nimittäin Eläkeläisten Korkeajännitys: HUMPPAA TAI KUOLE!

ohoo Led Zeppelinin, Neil Youngin kuin Rolling Stonesienkin tahdissa. He ovat valloittaneet Saksan ja syöneet hapankaalia. Ja nyt Suomen maailmankuuluin humppaorkesteri Eläkeläiset seikkailee omassa Korkeajännitys-sarjakuvassa!

Taistojen tietä Provinssista Berliiniin kulkee talttumaton Eläkeläiset-humppapartio sarjakuvaseikkailussaan. Monissa tuliliemissä keitetty iskuryhmä vyöryttää ja kukistaa matkallaan monta voittamattomina pidettyä europopin ja viiksiheavyn linnaketta, kunnes ollaan tarunhohtoisen Berliinin porteilla ja ratkaisevan offensiivin edessä.

Maistelutoverien tapahtumarikkaan tarinan on kirjoittanut Rovaniemen pulloseuran kasvatti, Tammelan satakieli Marko Kantola ja piirtänyt Eläkeläisten virallinen multivisualisti, arvostettu sarjakuvataiteilija ja animaattori Tomi Riionheimo.Kulttibändin Eläkeläiset toilailuihin perustuva sarjakuva saa nostetta yhtyeen keväällä alkavasta uudesta kiertuespektaakkelista! Tämä ainutlaatuinen, taatusti ei-sotaisa Korkkari julkistetaan Tampere kuplii -sarjakuvafestivaaleilla 28.3. Humppaa tai kuole!

korkkari

Avainsanat