Perjantaifiilistelyjä: AOI House -mangauutuus

30.01.2009 Tri Tuomio

Varoitus! Uutuusmanga lähettyvillä, polttaa polttaa! 🙂 Taas yksi viikko lähes vilahti ohitse.. Perjantait ovat siitä mukavia, että kaikki alkavat yleensä tässä vaiheessa viikkoa olla niin väsyneitä, että jututkin ovat sen mukaisesti huonoa huumoria ja vähemmän järkeviä lausahduksia. Oikeastaan tämän viikon perjantaifiilikset alkoivat jo eilen, kun sain käsiini toisen Egmontin uutuusmangoista; AOI Housen!

aoihouse0109_c1c42

Shiei on jo ennestään tuttu piirtäjä mangasta Teiniagentti Luna, mutta tällä kertaa mangan sisältöä ei suositella alle 15-vuotiaille.

Varttuneemmalle lukijakunnalle on luvassa pantsuja rakastava hamsteri, yaoita ihannoivia tyttöjä sekä hyvin, hyvin otaku– ja ecchimäistä toimintaa! Tarina alkaa, kun kaksi kaverusta, Alex ja Sandy, potkitaan pois asuntolastaan. Yhdessä lemmikkihamsteri Echiboon kanssa pojat löytävät itsensä AOI Housesta, jossa yaoi-fanitytöt ottavat pojat hyvinkin innostuneesti vastaan!

Jos haluatte lukea mangaa, joka naurattaa kyynelehtimispisteeseen asti, suosittelen juurikin AOI Housen kaltaista huumoripläjäystä! Tämänkaltaisia uusia mangoja ei julkaista riittävästi!

Kokeneemmat mangan lukijat ja animen katsojat voivat ilokseen löytää AOI Housesta monia viittauksia eri anime- ja mangasarjoihin! Itse taisin niitä bongata jopa 6 kappaletta. Montako te löydätte?

Egmontin uutuusmanga AOI House tulee ennakkomyyntiin Traconiin 7.2. Virallinen julkaisupäivä on 18.2.

Manga-sarjakuvat EgmontShopissa

Avainsanat