Viikon Kannet: Mangajulkaisu x4

29.01.2009 Tri Tuomio

Viikko alkaa taas kerran kulkea päätöstään kohti, ja mikä olisikaan parempi tapa viettää rentoa viikonloppua kuin syventyä hyvän sarjakuvan maailmaan! Tämänkertainen Viikon Kannet onkin täysin mangapainotteinen; tässä esittelyssä neljä mangajulkaisua.

hph_0109_lr2 Splatteria ja komediaa! 

Japanilaisen kauhun ja komedian ystäviä hemmotellaan jälleen kookkaalla kattauksella hulvatonta verioopperaa ja häiritsevän hienoja hirviöitä – hersyvän synkkä mangajulkaisu! Hime kohortteineen kohtaa entistä mystisempiä vastustajia, eli tällä kertaa vampyyrit ja jättimäiset torakat ovat huolenaiheista vähäisimpiä…Hirvioprinsessa Hime -mangasarja on väkivaltainen, joten sitä ei suositella alle 15-vuotialle. Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

pow_0209_lr Power!! On erittäin viihdyttävä manga! Tarina seuraa Kyo -nimistä tyttöä. Tarinan alussa Kyon isä ilmoitti uuteen kouluun tyttärensä olevan poika, joten nyt Kyo joutuu käyttämään poikien koulupukua voidakseen pelata koripalloa. Tässä mangapalassa luvassa leirielämää, kolmiodraamaa ja myrkkysieniä. Julkaisu saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista.
spco_0109_lr Salapoliisi Conan-manga on jo osassa 52, eikä Shinichi ole vieläkään löytänyt vastalääkettä hänet 6-vuotiaaksi kutistaneelle myrkylle. Silti Shinichin aivot raksuttavat nopeaälyisen teinin lailla, joten etsivä jatkaa rikosten ratkaisujua välikäsiä (ja professori Agasan keksintöjä) käyttäen! 

Manga ilmestyy vuoden 2009 alusta lähtien joka toinen kuukausi. Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!

war_0109_c1c4_fin_kk Warcraftin nimen tuntevat jopa ne, jotka eivät koskaan ole pelanneet kyseistä, maailmanlaajuisesti suosittua roolipeliä! Warcraft: Legendat osa 2 tuo jälleen 4 erilaista tarinaa pelin maailmasta sarjakuvajulkaisuna – upeaan mangatyyliin kuvitettuna! Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

 

Avainsanat