Perjantaifiilistelyjä: Tracon ja Vartijat

23.01.2009 Tri Tuomio

Tracon – anime- ja roolipelitapahtuma

Vihdoinkin perjantai! Ja enää pari viikkoa anime- ja roolipelitapahtuma Traconiin!!

Tracon järjestetään tänä vuonna 7.2. Tampereen Teknillisellä Yliopistolla, ja luonnollisesti Egmont on myös mukana tapahtumassa. Myyntipöydältä löytyy useita Egmontin mangoja ja ennakkomyynnissä uutuusmangat Orange Planet ja AOI House. Egmontin pöytä löytyy Sähkötalon aulasta, joten sinne siis kannattaa suunnata! 🙂 Minuakin saa tulla moikkaamaan iltapäivällä.

OP0109_c1_c4.indd aoihouse0109_c1c41

Tapahtumakartta sekä tietoa myyjistä löytyy Traconin sivuilta.

The Watchmen – Vartijat

The Watchmen – Vartijat – ja fanit huutavat; “Viimeinkin!” Egmont julkaisee uusintapainoksen suositusta Vartijat -sarjakuvakirjasta 25.2. Kyseistä kirjaa on kutsuttu mm. maailman parhaaksi sarjakuvakirjaksi ja vuonna 2005 TIME valitsi sen ainoana sarjakuvana sadan parhaan nykyromaanin joukkoon. Joten tämä kirja (joka muuten voitti myös ensimmäisenä sarjakuvakirjana Hugo-tieteiskirjallisuuden palkinnon vuonna 1987) ei ole ihan turha tapaus!

Sarjakuvan käsikirjoitus on legendaarisen Alan Mooren käsialaa, ja kynän varressa on työskennellyt sarjakuvapiirtäjä Dave Gibbons.

Mutta tietenkään odotus ei lopu pelkästään sarjakuvaan; 6.3. Suomessa saa ensi-iltansa Watchmen -elokuva!

Elokuvan kotisivut
Mainostemppu Youtubessa

Avainsanat