Viikon Kannet: Spirit ja mangatrio

22.01.2009 Tri Tuomio

Hyvää torstaita! Viikon Kannet tarjoaa jälleen lukunälkäisille viihdettä…esittelyssä Spirit ja kolme kipaletta mangaa.

skk_0109_lr

Spirit

Spiritin luoja Will Eisner (1917 – 2005) tunnetaan ympäri maailman yhtenä kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista sarjakuvataiteilijoista. Pitkän ja vaiheikkaan uransa aikana hän uudisti alaa lähes jokaisella luomuksellaan. Niistä kaikkein kunnianhimoisin, kekseliäin ja eniten aikaansa edellä oli vuonna 1940 alkanut viikoittainen sarja… SPIRIT!

Spirit kirjakaupoista ja  EgmontShopista.

omg_0109_lr

Oh! My Goddess

Oh my manga! Oh! My Goddess jatkuu myös, ja tässä osassa Peorth palaa mukaan kuvioihin, mutta on edelleen pikkutytön ruumiiseen vangittuna. Belldandyn kissa on ilmeisesti avain aikuisempaan ulkomuotoon. Juuri kun tilanne alkaa vaikuttaa sekavalta saapuu Keiichin ovelle yllättävä vieras, Urdin äiti. Upea demonikaunotar ei kuitenkaan suostu auttamaan Peorthia ehdoitta… sarjan uusin manga ostettavissa lehtipisteistä ja  EgmontShopista.

14285-luna-05-finsk_oms_kk_lowres1

Teiniagentti Luna

Teiniagentti Luna -trilogia oli nuorison joukossa menestys. Viime vuoden lopulla mangalle julkaistiin jatkoa, ja tämä on kokonaisuudessaan sarjan viides osa. Paha Kreivi saa tietoonsa Lunan oikean henkilöllisyyden ja aikoo sen avulla aikoo käyttää klooniteknologiaansa tuhotakseen vihollisensa vuoden tärkeimmässä koulutapahtumassa, Nobelin lukion kevättansseissa.

Luna-manga lehtipisteistä ja Egmontshopista.

dn_0109_lr

Death Note

Death Note on yksi suosikeistani! Mangasarja on jo kahdeksannessa osassa, ja tällä kertaa asetelmat muuttuvat tarinassa perinpohjaisesti. L on kuollut (tässä vaiheessa voisin juosta kukkulalle ja huutaa “Oi, miksi?!”) ja Light on täten lyönyt kovimman vastustajansa. Vai onko? Tarinan kiemuroihin ilmestyvät Near ja Mello, jotka saattavat olla yhtä ovelia kuin L, ja molemmilla heistä on omat syynsä ja motivaationsa päästä käsiksi Death Noteen…

Death Note lehtipisteistä ja EgmontShopista!


Avainsanat