Goal 1/09 -jalkapallolehti

21.01.2009 Tri Tuomio

Keskiviikkoa vain kaikille!

Tällä kertaa välitän terveisiä Goal-lehden toimitukselta; muutamat tilaajat saivat käsiinsä lehden, josta noin 19 sivua oli vieraskielisiä.

Goal-lehden toimittaja Anssi Alanen kertoo, että tämän virheen takana on Goalin tekemät muutokset, kun yleisilme uusittiin  ja samalla vaihdettiin lehden painotaloa. Joulunajan pitkien lomien tuottamassa kiireessä tapahtui painossa vahinko; samassa paikassa painetuista Ruotsin, Norjan ja Tanskan laitoksista oli sotkeutunut heidän sivujaan suomenkielisten lehtien sekaan. Uusimman tiedon mukaan vaihtuneita sivuja on vain pienessä osassa painoksesta, mutta selvittely on vielä kesken.

Kaikille harvinaisen monikielisen laitoksen saaneille toimitetaan ilman muuta pyynnöstä korvaava laitos, jossa kaikki sivut ovat suomeksi. Pyynnöt voi lähettää postiosoitteen kera sähköpostilla toimitus@goal.fi tai kirjeitse osoitteella:

“GOAL  korvaava lehti”
PL 317
33101 Tampere

Avainsanat