Viikon Kannet: Sarjakuvia syynissä

15.01.2009 Tri Tuomio

Kati tässä taas! Sarjakuvia ja mangaa ruokalistalla, maistuisiko? Tammikuun viikot vierivät vimmattua vauhtia, joten suoraan asiaan. Viikon Kansiin mahtuu vauhtia ja sarjakuvaa eli toisin sanoen  mangaa (sehän meitä otakutyttöjä ei haittaa!), koiruuksia, lätkää ja prinsessamaista kimalletta.

nan_0109_lr Nana on manga-genren tyttöangstia ja romantiikkaa parhaillaan. Tarina kahdesta saman nimen omaavasta tytöstä, jotka sarjan edetessä yrittävät selvitä sekä ihmissuhteista että valitsemistaan urateistä.  Sarjan viides osa ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista!
iya_0109_lr InuYasha on yksi pidemmän ajan suosikeista mangaystävien piireissä, eikä vähiten senkään vuoksi että piirtäjä on mm. Ranma 1/2:n luoja Rumiko Takahashi. Sarjan neljäskymmenes osa ostettavissa lehtipisteistä ja  EgmontShopista.
koi_0109_lr Vuoden ensimmäinen Koirat -lehtikin ilmestyi eilen lehtipisteisiin. Pääaiheina ovat mm. koirakon kuntoremontti, kontaktin kehittäminen ja rotuesittelyissä westie, basset hound ja siperianhusky. Lehti on ostettavissa lehtipisteistä ja tilattavissa Egmontshopista, ja muistakaa myös käydä lehden omalla kotisivulla osoitteessa www.koirat.fi!
001_prohockey0901_fin Sitten päästään myös vuoden ensimmäiseen Pro Hockey -lehteen! Ensimmäisessä numerossa listataan menneen vuoden 100 maailman parasta kiekkoilijaa. Euroopan suurin NHL-lehti on ostettavissa lehtipisteistä ja tilattavissa Egmontshopista. Pro Hockey on esittelyssä myös Egmontin jääkiekkolehtien keskitetyllä sivulla www.hokilife.fi!
barbie_01_finnland_soft Vaaleanpunainen prinsessa Barbie, tuo minunkin menneiden vuosieni suosikki, seikkailee ystävineen omassa sarjakuvalehdessään. Lehdestä löytyy runsaasti tehtäviä ja tarinoita pikkuprinsessojen makuun. Ostettavissa lehtipisteistä ja tilattavissa Egmontshopista.

Avainsanat