Katin viikon kannet

08.01.2009 Tri Tuomio

Kati tässä, moi! Yritän suurin piirtein säännöllisesti esitellä teille joitakin viikon julkaisujen kansia. Mukaan mahtuu niin sarjakuva, -manga kuin harrastelehtijulkaisutkin. Toivottavasti näistä löydätte tulevaisuudessa esim. lahjaideoita tai ihan vain omaksi lukemiseksi!

nem_0408_lr Nemi – Jouluyöt ja juhlayöt on loistavaa jatkoa Nemi-albumeille. Goottitytön superhauska sarjakuva! Kati suosittelee! Ostettavissa lehtipisteistä ja EgmontShopista.
mpo_0208_lr Hevoshulluille sopivaa luettavaa tarjoaa Maaginen Ponini – Tähtisumu, joka on uutuuspokkarisarjan toinen osa. Ostettavissa lehtipisteistä ja  EgmontShopista.
swcw_0109_lr Jotain kivaa Tähtien Sota -faneillekin; uusi Star Wars -sarjakuvalehti on varustettu toiminnalla ja lasermiekkojen välkkeellä! Ensimmäisen lehden mukana paljon tarroja, joilla tosifani voi ilmaista uskollisuutensa. Ostettavissa lehtipisteistä.

Avainsanat